Про онлайн-курс «Заклади освіти в умовах епідемії»

ДО УВАГИ ВЧИТЕЛІВ, УЧНІВ та БАТЬКІВ!

Про онлайн-курс «Заклади освіти в умовах епідемії»

Інформуємо про те, що Всеукраїнською спілкою вчителів і тренерів, ГО «Дитячий фонд «Здоров’я через освіту», для педагогів закладів освіти, на основі рекомендацій ВООЗ, ЮНІСЕФ і МОЗ України, розроблено та запропоновано для практичної реалізації онлайн-курс «Заклади освіти в умовах епідемії», який спрямовано на підвищення інформаційної грамотності громадян щодо протидії COVID-19.

Курс складається з трьох модулів: «Основне про епідемії», «Безпека в закладах освіти в умовах епідемії коронавірусу», «Залучення дітей і молоді до заходів безпеки» та має загальний обсяг – 6 годин.

Усі бажаючі педагогічні працівники закладів: дошкільної освіти, загальної середньої освіти можуть безоплатно пройти онлайн навчання, опанувавши змістові блоки інформації та здійснивши тематичне й підсумкове тестування, попередньо пройшовши процедури авторизації, реєстрації за посиланням:http://sepi.multycourse.com.ua/ua/.

Окремі теми модулів розраховано на учнів та їхніх батьків, які (за бажанням) можуть долучитися до онлайн навчання.

Покрокову активність учасника подано за допомогою Print Screen візуалізації на сайті Сумського ОІППО за посиланням: http://www.soippo.edu.ua/index.php/home/3762-onlajn-kurs-zakladi-osviti-v-umovakh-epidemiji

Кiлькiсть переглядiв: 606

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.